Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018, 15:31

Εκδήλωση ενημέρωσης υπεύθυνων ανακύκλωσης σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Υπεύθυνοι Ανακύκλωσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Θεσσαλονίκης, την παρουσίαση,  που έγινε στο δημαρχείο, από  εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΙΤΥΕ - Διόφαντος σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος «Το Χαρτί του Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία».

Στη σχετική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2018, και συνδιοργανώθηκε  από το Δήμο Θεσσαλονίκης  και το ΙΤΥΕ - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, συμμετείχαν, 77 εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι ανακύκλωσης.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό  ο Περιφερειακός  Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Παναγιώτης  Ανανιάδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που αποδίδει το ΥΠΠΕΘ στο πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Από πλευράς Δήμου την ενημέρωση προς τους εκπαιδευτικούς πραγματοποίησαν η κα Ζαφείρω Κανελλοπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Ανακύκλωσης του Δήμου και ο κ. Αναστάσιος  Βολιώτης, Υπεύθυνος Ανακύκλωσης.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης από πλευράς ΙΤΥΕ - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ παρουσίασε ο Διευθυντής Εκδόσεων κ. Χρήστος Μανωλόπουλος. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες, που θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να εφαρμοσθεί και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στα σχολεία που συμμετέχουν τη φετινή σχολική χρονιά.