Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, 14:01

Έναρξη της Φάσης Σχολικού Έτους 2017-2018 του Προγράμματος σε Σχολεία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας για τους νομούς Φθιώτιδας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και για τους Δήμους Αλιάρτου – Θεσπιών, Θηβαίων, Ορχομενού και Τανάγρας του νομού Βοιωτίας στο πρόγραμμα «Το χαρτί του μέλλοντός μας - Ανακύκλωση σχολικών βιβλίων και χαρτιού στα σχολεία» τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και συμβολή του.

Τα σχολεία που έχουν έδρα στους Δήμους των παραπάνω νομών μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν στο πρόγραμμα της νέας φάσης ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-1018.

Τα σχολεία αυτά καλούνται να επισκεφθούν τη σελίδα τους στο publications.cti.gr προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 31/01/2018. Στη σελίδα αυτή θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθούν τα στοιχεία του Υπεύθυνου Ανακύκλωσης που θα ορίσει η κάθε σχολική μονάδα.

Για επικοινωνία με το ΙΤΥΕ – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το e-mail το οποίο θα αποσταλεί στα σχολεία του κάθε Δήμου από το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.